Шукаємо фахівця з програм мотивації

Проект впроваджується в Донецькій області.
Срок продовжено до 24 листопада 2019 року

Благодійна організація «Благодійний фонд «Український ресурсний центр», в рамках проекту HealthLink: «Прискорення зусиль України з метою подолання епідемії ВІЛ» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), відкриває вакансію фахівця з програм мотивації (Краматорський проектний офіс).

Мета Проекту: Зменшення рівня розповсюдження ВІЛ-інфекції серед груп найвищого ризику та громад в Донецькій області шляхом створення сталої системи пунктів тестування на ВІЛ-інфекцію на базі закладів охорони здоров’я та створення пунктів комплексних послуг для уразливих груп та громад.

Цільові групи: 
• заклади охорони здоров’я Донецької області/медичні провайдери, які надають послуги ПТВ на базі закладу охорони здоров’я.

В обов‘язки фахівця з програм мотивації входить:
– співпраця з медичними провайдерами пілотних закладів охорони здоров’я щодо надання ПТВ та виконання каскаду послуг; – – –
– проведення верифікації даних про каскад послуг;
– підготовка інформації для виплат винагороди як медичним провайдерам закладів охорони здоров’я, так і соціальним працівникам проекту та консультантам по роботі з ГНР;
– контроль за роботою соціальних працівників проекту та консультанта з верифікації;
– розробка технічних завдань для консультантів проекту (консультант з верифікації, консультант з впровадження проекту);
– участь в заходах в рамках проекту.

Вимоги:

Освіта – повна вища. Знання мов – українська/російська.
– Базові знання по темі ВІЛ-інфекції, профілактики ВІЛ, антиретровірусної терапії, консультації «рівний-рівному».
– Дотримання анонімності, конфіденційності, толерантності у ставленні до клієнтів проекту (до представників груп ризику, ВІЛ-інфікованих).
– Перевагою є досвід роботи в соціальній сфері в проектах громадського здоров’я.

Загальні вимоги для роботи у БО “БФ “Український ресурсний центр”:

  • Навички комунікації у зрозумілий та ефективний спосіб.
  • Результативність роботи.
  • Уміння працювати у команді.
  • Підтримка та розвиток партнерства з іншими організаціями.

Графік роботи та відсоток зайнятості обговорюється з кожним під час співбесіди окремо.

Як подати заявку на участь в конкурсі:

Будь ласка, надішліть своє резюме та мотиваційний лист на office@urc.kiev.ua до 24 листопада 2019 року.У мотиваційному листі просимо відобразити конкретний досвід, що описаний у тексті оголошення. За результатами відбору резюме успішні кандидати будуть запрошені до участі у співбесіді.

Зверніть увагу:

У зв’язку з великою кількістю заявок, ми будемо контактувати лише з кандидатами, які запрошені на співбесіду. БО “БФ “Український ресурсний центр” залишає за собою право повторно розмістити оголошення про вакансію, так само як скасувати конкурс на заміщення вакансії, запропонувати посаду зі зміненими обов’язками