Круглий стіл щодо надання допомоги ВПО

28 вересня в місті Краматорську відбувся круглий стіл щодо надання допомоги ВПО в рамках виконання Регіональної цільової програми та діяльності неурядових організації в Донецькій області

На заході взяли участь представники багатьох неурядових організацій, представників міжнародних міссій та фондів, які обговорили можливі формати співпраці та побудови тісного співробітництва задля допомоги ВПО та створення площадки для діалогу між органами влади та представницами третього сектору.

Результатами обговорення на Круглому столі стали:

  1. Створити Робочу групу за результатами обговорення картування послуг з числа НУО та державних органів (погоджено з БО “БФ “Український ресурсний центр”, Краматорським міським товариством Червоного Хреста), які протягом двох тижнів будуть займатись картуванням послуг – до 18 вересня.
  2. Провести зустріч Робочої групи для узагальнення результатів картування та оформлення буклету.
  3. Презентувати Аналіз реалізації Регіональних програм шляхом відправлення зацікавленим сторонам від БО “БФ “Український ресурсний центр”.
  4. Винести Аналіз Регіональних програм на засідання Громадської ради про Донецькій ОВЦА.
  5. Розширити діяльність ЦНП шляхом включення в роботу інших НУО та державних органів; інформувати консультантами ЦНП про послуги, які надаються ВПО в інших організаціях.
  6. Проводити рутинний моніториинг порушення прав та збір потреб ВПО та презентувати моніторинг на засіданнях Робочої групи про ЦНП.

Захід відбувся в ході реалізації проекту “Лінія життя з вірою в себе” за фінансової підтримки БО “ВСЕУКРАЇНСЬКА МЕРЕЖА ЛЖВ” в рамках проекту “Зміцнення спроможності НУО у сфері інтеграції, реабілітації, підтримки та надання послуг внутрішньо переміщеним особам” за підтримки Представництва Європейської Комісії в Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *