Пошук себе на новому місці

Екзистенціальні питання — це ті, відповідь на які шукати потрібно довго. Найчастіше, багато людей не можуть знайти відповіді на питання про сенс життя. Наша невеличка стаття, матеріали якої будуть представлені трохи нижче, спробує розповісти про те, що означає знайти себе. Коротенько ми запропонуємо вам своє бачення даної проблеми. Отже:

У чому полягає пошук себе?

Знайти себе в цьому світі буває досить складно. Дуже важко відразу визначити, що має на увазі людина, яка задає таке питання собі чи комусь ще. Часто, ми чуємо на свою адресу: «Ти загубився! Знайди себе! Тобі потрібно знайти себе!». Але що вони мають на увазі? Професія? Захоплення? Знайти себе в іншій людині? Відповісти на питання про те, що нам незрозуміло? А може все це разом? Як ви бачите, дорогий читачу, перед нами стоїть багато питань, без виразних і простих відповідей.

Знайти себе в професії або в кар’єрі — це значить працювати на благо тієї справи, в яку ти віриш. На сьогоднішній момент, різноманітність професій вражає, тому тільки той, хто по-справжньому мріє знайти роботу до душі, зможе її відшукати. На жаль, величезна кількість перешкод виникає на шляху у людей, хто прагне до кращої долі. Але тим привабливіше і результат цих пошуків!

Про те як знайти себе не тільки в кар’єрі, а й адаптуватись на новому місці було ознайомлено учасників інтерактивного психологічного заняття, яке відбулось 16 вересня в приміщенні креативного простору FreeUA. Учасники задавали питання психологу, шукали на них відповідь або через комунікацію між собою, або через арт-терапію.

Захід відбувся в ході реалізації проекту “Лінія життя з вірою в себе” за фінансової підтримки БО “ВСЕУКРАЇНСЬКА МЕРЕЖА ЛЖВ” в рамках проекту “Зміцнення спроможності НУО у сфері інтеграції, реабілітації, підтримки та надання послуг внутрішньо переміщеним особам” за підтримки Представництва Європейської Комісії в Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *